Naš tim posjeduje desetogodišnje iskustvo u pripremi i realizaciji strukturnih EU fondova. S našim klijentima smo postigli zavidne rezultate na raznim područjima financiranja i ulaganja. Aktivni smo sudionici konferencija i relevantnih događanja vezanih za EU i nacionalne fondove. 

Surađujemo s hrvatskim i međunarodnim nadležnim institucijama, što nam omogućuje da saznamo sve moguće prepreke pri realizaciji fondova. Naše klijente povezujemo s našim inozemnim partnerima i suradnicima, kako bi im osigurali sredstva za financiranje projekata i razvoj.

Upravo zahvaljujući našem radu s tvrtkom PL Europa iz Poljske, više od 100 jedinica lokalne samouprave i javnih ustanova u Poljskoj koristi mogućnosti koje pružaju bespovratna sredstva EU-a.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava pribavljenih našim radom s PL Europa S.A. prelazi 450 milijuna kuna.

01

Savjet

Ideja pokreće promjene a da bi se ostvarile potrebna je analiza i savjetovanje. Naš tim će poslušati vaše ideje i planove, a zatim temeljem analize vašeg poslovanja predložiti sljedeće korake ili idealne raspoložive EU natječaje. Nakon odabira natječaja za bespovratna sredstva izradit ćemo projektni prijedlog i poslovni plan te nastaviti vas voditi kroz cijeli proces.

02

Priprema

Složena priprema projekata za EU fondove uz naš tim postaje vrlo jednostavan ključ uspjeha. Nakon analize poslovanja, izrade poslovnog plana i pronalaska najboljeg rješenja za financiranje EU projekta, izrađujemo kompletnu projektnu dokumentaciju te gotov projekt dostavljamo nadležnom tijelu za provedbu natječaja.

03

Realizacija

Iskoristite maksimum odobrenih sredstava. Kako bi uspješno proveli i upravljali projektom pružamo vam podršku kroz poslovno i pravno savjetovanje, planiranje aktivnosti projekta, financijsko savjetovanje ali i praćenje vaših aktivnosti. Važno je da budete svjesni problema koju se mogu pojaviti pojaviti u samoj provedbi projekta i da naš tim za sve ima rješenje.