Ukoliko već duže vrijeme pokušavate se prijaviti na EU fondove, no ne ispunjavate tražene uvjete ili ne stižete pripremiti svu dokumentaciju, obratite se nama putem nove usluge
internet savjetovanja.
Detaljno ćemo proučiti vaše planove, dosadašnje poslovanje te na temelju našeg iskustva u
pripremi uspješnih projekata iz svih postojećih programa, predložit ćemo:

  • Koji programi odgovaraju vašim potrebama;
  • Koji su osnovni uvjeti koje morate ispuniti radi prijave na predložene mjere;
  • Detaljni plan što i u kojem roku poduzeti kako bi bili spremni za prijavu prvi dan raspisivanja natječaja
01

Savjet

Ideja pokreće promjene a da bi se ostvarile potrebna je analiza i savjetovanje. Naš tim će poslušati vaše ideje i planove, a zatim temeljem analize vašeg poslovanja predložiti sljedeće korake ili idealne raspoložive EU natječaje. Nakon odabira natječaja za bespovratna sredstva izradit ćemo projektni prijedlog i poslovni plan te nastaviti vas voditi kroz cijeli proces.

02

Priprema

Složena priprema projekata za EU fondove uz naš tim postaje vrlo jednostavan ključ uspjeha. Nakon analize poslovanja, izrade poslovnog plana i pronalaska najboljeg rješenja za financiranje EU projekta, izrađujemo kompletnu projektnu dokumentaciju te gotov projekt dostavljamo nadležnom tijelu za provedbu natječaja.

03

Realizacija

Iskoristite maksimum odobrenih sredstava. Kako bi uspješno proveli i upravljali projektom pružamo vam podršku kroz poslovno i pravno savjetovanje, planiranje aktivnosti projekta, financijsko savjetovanje ali i praćenje vaših aktivnosti. Važno je da budete svjesni problema koju se mogu pojaviti pojaviti u samoj provedbi projekta i da naš tim za sve ima rješenje.