Projekt: Razvoj novoosnovanog poduzeća NOMI sistem d.o.o. ulaganjem u razvoj inovativnog priručnika i aplikacije Nomi music app

Poziv: “Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća”

Vrijednost projekta: 203.741,08 EUR / 1.535.087,21 HRK

Svrha i cilj projekta je potaknuti rast novoosnovanog poduzeća NOMI sistem d.o.o. koje razvija inovacije
bazirane na znanju i visokim tehnologijama (blockchain).

Provedbom ovog projekta dovršit će se razvoj, a kasnije i ponuditi tržištu dva inovativna proizvoda koji predstavljaju veliki iskorak u edukaciji osnova sviranja klavira i teoriji glazbe predškolskog uzrasta.
Ti proizvodi su:

  1. Priručnik za početak učenja sviranja klavira djece uzrasta 4 do 7 godina
  2. Mobilna aplikacija Nomi music app

NOMI MUSIC APP
Poduzeće: NOMI SISTEM d.o.o.
Ana Dražul, direktorica tvrtke NOMI SISTEM d.o.o.

O ČEMU SE ZAPRAVO RADI?

Priručnik za početak učenja sviranja klavira djece uzrasta 4 do 7 godina

Priručnik se razlikuje od svih postojećih priručnika i udžbenika za glazbu iz razloga što primjenjuje originalnu instant metodu u kojoj sasvim mala djeca (predškolskog uzrasta) od 4 do 7 godina bez ikakvog predznanja, odmah sviraju i to na više načina (npr. kroz slike imitirajući na klaviru razne životinje i pojmove, putem notnog zapisa uz pomoć zabavnih likova, boja i originalnih pjesmica, i dr.).

Svi materijali su napravljeni na način da djeca u svakom trenutku imaju osjećaj da se igraju i na taj način uče. Zadaci u pjesmicama su također inovacija. Pjesmice su osmišljene na jako zabavan način da djeca razmišljaju i otkrivaju rješenja i tako aktivno sudjeluju u učenju koje je prvenstveno igra.

Mobilna aplikacija: Nomi music app

Namijenjena upravo sasvim maloj djeci. Nomi music app će biti u potpunosti prilagođena djeci koja ne znaju čitati ni pisati i svi materijali su izrađeni ciljano za tu djecu. Korišteni su strateški dizajnirani likovi, zvukovi, boje i pjesmice kako bi se djeci što uspješnije objasnili inače vrlo apstraktni glazbeni pojmovi;

Prva je aplikacija na svijetu koja koristi Blockchain tehnologiju u glazbenoj edukaciji, zahvaljujući kojoj djeca će igrajući NOMI aplikaciju skupljati bodove, koji su zapravo NOMI tokeni, a koje će njihovi roditelji moći zamijeniti za nove igre, izazove i digitalnu imovinu.

Izvori financiranja projekta – Ukupni iznos investicije je 203.741,08 EUR / 1.535.087,21 HRK
EU potpora: 132.006,23 EUR / 994.600,91 HRK
Vlastita sredstva uložena u projekt: 71.734,86 EUR / 540.486,30 HRK.

TKO VODI PROJEKT?

Ponosni smo na našeg Romana Marinovića! Roman je stručnjak za pisanje, analizu projektnih prijedloga i provedbu EU projekata. Kao certificirani stručnjak za javnu nabavu, odgovoran je za uspješnu provedbu odobrenih EU projekata. Proveo je niz sličnih projekta sufinanciranih u sklopu OP Konkurentnost i kohezija.

Želite li saznati više o aktualnim natječajima ili tražite profesionalnu pomoć u pripremi Vašeg projekta?

Kontaktirajte nas putem maila
info@egk.hr / natalia.zielinska@egk.hr