Objavljen je poziv „Inovacijski vaučeri za MSP-ove“, prijaviti se mogu mikro, mali ili srednji poduzetnici te u sklopu ovog poziva ostvariti bespovratna sredstva u iznosu od 2.000 eura pa čak do 10.000 eura!

Ovim Pozivom sufinanciraju se projekti za jačanje kapaciteta MSP-ova za istraživanje, razvoj i inovacije kroz poticanje suradnje sa znanstveno-istraživačkim organizacijama u svrhu razvoja novih proizvoda, usluga ili procesa, s naglaskom na komercijalizaciju proizvoda i usluga.

Svrha Poziva
Pružanje stručne podrške od strane znanstveno-istraživačkih organizacija  u vidu ugovornog pružanja usluga MSP-ovima za troškove testiranja, ispitivanja, demonstracijskih aktivnosti, kao i korištenja stručnih tehničkih znanja za potrebe inovativnih procesa i komercijalizacije inovacija.

Prihvatljivi prijavitelji
Prihvatljiv prijavitelj po ovom Pozivu je pravna ili fizička osoba koja je mikro, mali ili srednji poduzetnik, sukladno definiciji veličine poduzeća utvrđenoj u Prilogu I. Definicija malih i srednjih poduzeća Uredbe o općem skupnom izuzeću.

Iznosi sredstava
Ukupan raspoloživi iznos bespovratnih sredstava: 4.874.214,00 EUR
Minimalni iznos vaučera: 2.000,00 EUR
Maksimalni iznos vaučera: 10.000,00 EUR

Aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva su aktivnosti namijenjene inovacijama koje rezultiraju novim proizvodima, uslugama ili procesima koji su novost u ponudi poduzeća i/ili novost na tržištu.

Prihvatljive aktivnosti

  • Testiranje proizvoda, usluge ili procesa,
  • Ispitivanje proizvoda, usluge ili procesa,
  • Demonstracijske aktivnosti,
  • Stručna i tehnička znanja u svrhu razvoja proizvoda, usluga i procesa.

KOME SE OBRATITI?

Direktorica Natalia Zielinska je kontakt koji tražite!

Direktorica Euro Grant Konzaltinga, a ujedno i predsjednica HUP Udruge profesionalaca za fondove EU koja ima preko 10 godina iskustva na području EU fondova! Nevjerojatno je posvećena svom poslu i uvijek teži najboljim rezultatima za naše klijente. Upravo su to razlozi zbog kojih je Natalia pravi izbor za Vas, kontaktirajte ju i saznajte sve što Vas zanima!

E-mail: natalia.zielinska@egk.hr
Kontakt: 095/573-6209

Želite li saznati više o aktualnim natječajima ili tražite profesionalnu pomoć u pripremi Vašeg projekta?

Kontaktirajte nas putem maila
info@egk.hr / natalia.zielinska@egk.hr