Ponosni smo što je na izbornoj skupštini HUP- Udruge profesionalaca za fondove Europske unije za predsjednicu izabrana Natalia Zielinska!!

HUP-Udruga profesionalaca za fondove Europske Unije (HUP-EUPRO) 
Osnovana je 2014. godine pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, s ciljem zaštite interesa korisnika fondova EU te unapređenja sustava EU fondova u Hrvatskoj. Od tada do danas, Udruga aktivno prati pripremu i provedbu svih natječaja za poduzetnike. Kroz kontinuirani dijalog s ministarstvima i drugim tijelima doprinosi lakšoj i transparentnijoj pripremi i provedbi svakog idućeg EU natječaja.

Natalia Zielinska uputila je zahvalu članovima: „Prije svega željela bi se zahvaliti na povjerenju kolega jer predstavljati udruženje najstručnijih profesionalca u domeni EU fondova je zaista veliko priznanje ali i odgovornost. Zadnje četiri godine aktivno sam radila u udruzi kao dopredsjednica što mi je omogućilo stvarni uvid ulogu ali i metodologiju rada HUP-a kao socijalnog partera. Kao strancu ovo je meni bilo jako intenzivno iskustvo jer sam se kroz HUP upravo sama razvijala, upoznavala kolege i stručnjake iz drugih udruga , osluškivala njihove potrebe i probleme , a i što je najbitnije dubinski sam upoznala sustav EU fondova u Hrvatskoj iz raznih perspektiva. Zato sam sretna da nakon ovih četiri godine ću moći svoje zaključke, znanje , svoj poljski malo drugačiji pristup materiji ali i stečeno iskustvo  primijeniti u formiranju načina rada ove udruge. Vjerujem da ću pridonijeti poboljšanju rada udruge ,a obzirom na njenu ulogu u procesu programiranja i provedbe EU fondova u Hrvatskoj – neposredno i cijelom tom sustavu.“

Dosadašnja predsjednica Ana Fresl, (PJR) podržala je Nataliju slijedećim riječima: „Vjerujem da će Natalia uspješno nastaviti s radom na unaprjeđenju udruge i promicanju njenih ciljeva, te da će udruženje i dalje biti prepoznato kao relevantan sugovornik i partner u raspravama o europskim fondovima. U ime udruge, želim joj iskazati punu potporu te mu poželjeti uspjeh u radu i ostvarenju postavljenih ciljeva. Vjerujem da će predanost, znanje i iskustvo novog vodstva udruge, kao i do sad, biti ključni temelj za daljnji napredak naše branše i pomoći apsorpciji EU fondova u cjelini.

Želite li saznati više o aktualnim natječajima ili tražite profesionalnu pomoć u pripremi Vašeg projekta?

Kontaktirajte nas putem maila
info@egk.hr / natalia.zielinska@egk.hr