Vodič za EU fondove - Udruge i javni sektor

EU fondovi su osim poduzetnicima namijenjeni i gradovima, općinama, županijama, udrugama, obrazovnim ustanovama te ostalim javnim institucijama, a svrha im je pružiti odgovor na goruća pitanja i probleme država članica Europske Unije, vezane za zapošljavanje, socijalno uključivanje, obrazovanje i dobro upravljanje.

Nerijetko su naši klijenti upravo gradovi, općine i razne institucije, a zbog velikog broja upita vezanih za sam proces prijave na natječaje EU fondova osmislili smo i dizajnirali vodič za EU fondove koji se odnose na udruge i javni sektor.

Naši članovi tima visoko su educirani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom te klijentima nudimo razvojne i savjetodavne usluge s područja EU fondova.

 

Iako je proces prijave na natječaje EU fondova iznimno kompleksan i zahtjevan te se ne preporučuje odlučiti se za samostalnu prijavu osim ako nemate dovoljno iskustva i znanja cilj nam je da kroz ovaj jednostavan vodič korisnicima barem približimo i istaknemo najvažnije stavke u postupku prijave.

 

Primjerak vodiča za udruge i javni sektor možete preuzeti na ovoj stranici, a trebate li detaljnije objašnjenje i podršku u prijavi na neki od aktualnih natječaja javite nam se pozivom na broj 095 5736 209 nam pišite na email info@egk.hr

Preuzmi svoj vodič