Vodič za EU fondove - Poduzetnici

EU fondovi namijenjeni su poduzetnicima, gradovima, općinama, županijama, udrugama, obrazovnim ustanovama te ostalim javnim institucijama.

Oni namijenjeni poduzetnicima imaju svrhu omogućiti brži i efikasniji razvoj te ostvarivanje financijskih rezultata, a kako bi mogli pristupiti aktualnim natječajima za cilj moraju imati ulaganje u razvoj: proizvodnih kapaciteta poduzeća, inovacija, energetske učinkovitosti i prerade, ribarstva i prerade drva.

Naši članovi tima visoko su educirani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom te klijentima nudimo razvojne i savjetodavne usluge s područja EU fondova.

 

Zbog velikog broja upita vezanih za sam proces prijave na natječaje EU fondova osmislili smo i dizajnirali vodič za EU fondove koji se isključivo odnose na privatni sektor.

Iako je proces prijave na natječaje EU fondova iznimno kompleksan i zahtjevan te se ne preporučuje odlučiti se za samostalnu prijavu osim ako nemate dovoljno iskustva i znanja cilj nam je da kroz ovaj jednostavan vodič korisnicima barem približimo i istaknemo najvažnije stavke u postupku prijave.

 

Primjerak vodiča za poduzetnike možete preuzeti na ovoj stranici, a trebate li detaljnije objašnjenje i podršku u prijavi na neki od aktualnih natječaja javite nam se pozivom na broj 095 5736 209 nam pišite na email info@egk.hr

Preuzmi svoj vodič