Turističko informativni centar - KUĆA MANCE

Naziv projektaTurističko informativni centar Kuća Mance

Ukupna vrijednost projekta6.130.476,93 kn

Prijavitelj - grad Vrbovsko 

 

Zapuštena kuća u okolici grada Vrbovskog uz pomoć EU fondova pretvorena je u društveni dom namijenjen stanovnicima i posjetiteljima. 

Kuća Mance je EU projekt vrijedan 6 milijuna kuna, objekt koji će na jednom mjestu čuvati tradiciju i povijest ovog kraja te je nuditi kao zanimljivu turističku ponudu.

 

Niže Vam donosimo video u kojem možete pogledati
kako Kuća Mance izgleda danas⬇️

 

Cilj projekta:

Glavni cilj projekta bio je poboljšanje životnih uvjeta lokalnog ruralnog stanovništva grada Vrbovskog, koji se postigao provedbom kombiniranog projekta javne nabave i poboljšanjem lokalnih temeljnih usluga rekonstrukcijom i opremanjem društvenog doma i turističko informativnog centra „Kuća Mance“.

Prostorije društvenog doma su u javnom korištenju i dostupne svim lokalnim stanovnicima za provođenje slobodnog vremena, kulturnih događanja ili dobivanja turističkih informacija, time  se osigurala dostupnost svim potrebnim resursima za kvalitetno provođenje slobodnog vremena što znatno utječe na kvalitetu života ruralnog stanovništva.

Ukoliko imate za cilj poboljšanje životnih uvjeta lokalnog ruralnog stanovništva, ostvarite taj cilj uz EGK TIM  – slobodno nam se obratite na: natalia.zielinska@egk.hr i dogovorite termin sastanaka u jednom od naših ureda!

EGK TEAM.JPG