Rekonstrukcija i opremanje depandanse Hotela Gallus

Projekt: Rekonstrukcija i opremanje depandanse Hotela Gallus

Vrijednost projekta: 7.433.179,81 HRK

​​​​​​​

Provedbom projekta postojeća građevina rekonstruirana je i adaptirana u depandansu hotela koja se sastoji od 20 smještajnih jedinica s dodatnim sadržajima poput wellnessa, teretane, konferencijske dvorane i ureda.

POGLEDAJTE HOTEL GALLUS ⬇️

HOTEL GALLUS - SOBE
Sobe su moderno uređene te svaka soba ima na raspolaganju besplatni WiFi, TV, telefon, mini bar, sef, radni stol i stalak za prtljagu.  Svaka soba ima svoju moderno opremljenu kupaonicu koja vam nudi jacuzzi kadu te sve kozmetičke proizvode.

PMC_6524-800x533.jpg

HOTEL GALLUS - RESTORAN GALLUS
U sklopu restorana nalazi se atraktivna sala za manje i veće domjenke, vjenčanja, krstitke, karmine, poslovne ručkove, seminare za poduzetnike, prezentacije i sve ostale proslave do 200 sjedećih mjesta.

Restoran1.jpg

 

 

HOTEL GALLUS - Spa & Wellness

sg1.jpg

 

 

HOTEL GALLUS - Fitness

fg3.jpg

Adaptacijom se povećao kapacitet hotela i poboljšala kvaliteta smještaja u skladu s održivošću i ekološkim standardima što je dovelo do povećanja konkurentnosti i razvoja dodatne turističke ponude.

Povećanjem smještajnih kapaciteta, unapređenjem ponude zdravstvenog turizma uvođenjem usluge wellnessa/teretane te poslovnog turizma kroz uslugu najma konferencijske dvorane za korporativne klijente, doprinijelo se ostvarenju strateškog cilja – jačanju konkurentnosti hotela.

Uz EGK TIM pretvorimo ideju u projekt   – slobodno nam se obratite na: natalia.zielinska@egk.hr i dogovorite termin sastanaka u jednom od naših ureda!

EGK TEAM.JPG

Nastavite čitati