40 milijuna kuna bespovratnih sredstava za preradu drva i proizvodnju namještaja

Ministarstvo poljoprivrede je upravo objavilo javni natječaj za dodjelu potpora za poticanje razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja. Ukupna vrijednost ovog natječaja je 40 milijuna kuna. Na javni natječaj mogu se prijaviti svi mikro, mali, srednji i veliki poduzetnici, isključivo trgovačka društva i obrti registrirane djelatnosti prema Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti NKD 2007 u područjima: Prerada drva i proizvoda od drva i pluta, osim namještaja; proizvodnja proizvoda od slame i pletarskih materijala (C16) i Proizvodnja namještaja (C31).

Prihvatljivi troškovi ulaganja u proizvodnu tehnologiju i proizvodno-poslovni objekt sufinancira se 70%, a u informacijsku i komunikacijsku tehnologiju za poboljšanje poslovnih i proizvodnih procesa, razvoj novog proizvoda i sudjelovanje na sajmu ili izložbi sufinanciraju se 80% od ukupne vrijednosti prihvatljivog troška.

Najniži iznos potpore koji podnositelj prijave može tražiti je 20 tisuća kuna, a  najviši iznos potpore je 1,4 milijuna kuna.

Ovaj javni natječaj je otvoren do 19. lipnja 2019. godine. Za sve ostale informacije i prijave javite se našem timu na info@egk.hr ili nazovite na broj telefona 095 5736 209


Pogledajte što kaže naš klijent koji je ostavario svoj EU projekt s EGK timom.