Upravljanje EU projektima

PARTNERSTVO U PROVEDBI PROJEKATA

 


Imate ideju i znanje. Povežite ih s našim iskustvom u području dobivanja potpore Europske unije i upravljanja projektima.

Upravljanje projektom financiranim iz fondova Europske unije složen je proces. Potrebno je pridržavati se rasporeda, paziti na usklađenost izdataka i opravdanih troškova, pripremiti ispravan zahtjev za isplatu sredstava… To je često veliki izazov za udruge.

Zahvaljujući tvrtki Euro Grant Konzalting d.o.o. realizacija projekata može se izvoditi učinkovitije i s uštedom Vašeg slobodnog vremena koje možete posvetiti kreiranju novih ideja za dobrobit lokalne zajednice. Fokusirajte se na organizaciju treninga i podrške Vašim korisnicima, a mi ćemo na sebe preuzeti teret obračuna projekta i vođenja dokumentacije.

Imate projektnu ideju, ne znate kako dalje i želite saznati može li se ona financirati iz EU fondova?
pisanje projekata projekti europske unije izrada projektne dokumentacije ulaganje u proizvodnu tehnologiju bespovratna sredstva za poduzetnike za ulaganje u opremu 2015 izrada projekta za eu fondove europski fondovi za male poduzetnike eu fondovi za male poduzetnike natječaji 2015 potpore de minimis završno izvješće obračun projekta provedba investicije javna nadmetanja za izvođače