Startup-tvrtke

VAŠ JE ZADATAK KREIRATI IDEJU, A MI ĆEMO NAĆI NAČIN KAKO JE PRETVORITI U USPJEŠNO POSLOVANJE 


 

Novi poduzetnici, odlučni u pokretanju vlastite tvrtke u post-komfliktnom društvu kao što je Hrvatsko ipak često stoje pred određenim izazovima i preprekama. Samo neki od njih su: nedostatak kapaciteta, iskustva i znanja o poslovanju (menadžment, prodaja i početni kapital), teškoće u pristupu financijama, nedovoljna stručna umreženost i slabo poznavanje tržišta. Startup tvrtke, zahvaljujući inovativnim idejama koje zastupaju i nastoje razviti, doživljavaju pak nešto drugačiju situaciju u odnosu na postojeće poslovne subjekte.


KAKO TO IZGLEDA U PRAKSI?

Većina startupova ima mogućnost isprobati svoju ideju za novac drugih. To mogu biti grantovi ili ulozi kapitala od strane investitora. Startup se ne mora brinuti da baš od prvoga dana kada se registrira kao tvrtka donese zaradu. Možda će uspjeti, a možda i neće. Ponekad se čini da autori startupova ignoriraju stvarnost. Potrebno je vrijeme da startup sazrije, ispuni sve uvjete kako bi postao ozbiljna tvrtka… Euro Grant Konzalting podržava upravo mlade i obećavajuće poduzetnike s inovativnim idejama u početnim fazama razvoja njihovog poslovanja. Potpora koju nudimo ne sastoji se samo od organiziranja treninga i radionica o razvoju poslovnih vještina. Naše mentorstvo, osim što pruža priliku talentiranim i ambicioznim ljudima učiti od iskusnih poduzetnika koji upravljaju manjim i srednjim tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu, uključuje i pristup financijskim sredstvima.

Ukoliko Vašu ideju podržava inovativna tehnologija i smatrate ju snažnim upijajućim kapacitetom za ulaganje, obratite nam se. Euro Grant Konzalting je druga strana magneta koja na Vas neće gledati s nevjericom. Mi smo upravo onaj saveznik kojeg trebate kako biste postigli uspjeh. Vi počinjete sada. Mi smo već taj početak odradili stotine puta.


NAŠA JE TAJNA INDIVIDUALNOM PRISTUPU.

Tražimo bespovratna sredstva iz Europske Unije za Vaše inovativne projekte. Pomažemo Vam u pronalasku investitora i partnera koji odgovaraju Vašim potrebama. Pružamo i pogodnost pristupa novim međunarodnim tržištima te potencijalne prilike za suradnju s inozemnim partnerima.

Imate projektnu ideju, ne znate kako dalje i želite saznati može li se ona financirati iz EU fondova?
pisanje projekata projekti europske unije izrada projektne dokumentacije ulaganje u proizvodnu tehnologiju bespovratna sredstva za poduzetnike za ulaganje u opremu 2015 izrada projekta za eu fondove europski fondovi za male poduzetnike eu fondovi za male poduzetnike natječaji 2015 potpore de minimis završno izvješće obračun projekta provedba investicije javna nadmetanja za izvođače