Otvoreni natječaji

Otvoreni natječaji za radna mjesta:

 

 

_mi_blue_trazimo_pripravnike

  

TRAŽIMO PRIPRAVNIKE

U okviru unutarnje strukture tvrtke, provodimo autorski program osposobljavanja mlađih suradnika: ‘Program razvoja EGK-ovaca’. Tijekom jednogodišnjeg programa (stručno osposobljavanje u sklopu programa Hrvatskog Zavoda za Zapošljavanje ‘Rad, staž i prijevoz’) nudimo mogućnost stjecanja početnog profesionalnog iskustva na radnome mjestu u Zagrebu. Pokazujući najbolje prakse u području savjetništva o EU fondovima, pomažemo u povećanju poslovne svijesti, razvijanju znanja i vještina, uključujući organizaciju vlastitog rada i u oblikovanju stručne samosvjesti. Naši pripravnici sudjeluju u internim treninzima, individualnim konzultacijama s dodijeljenim mentorom i ostalim zaposlenicima te u vanjskim obukama organiziranima od strane naše tvrtke.


Zatvoreni natječaji za radna mjesta:

  1. Vođenje pripreme i provedbe društvenih projekata (m/ž) (Rok prijave: 31.3.2015)
  2. Vođenje pripreme i provedbe investicijskih EU projekata (m/ž) (Rok prijave: 31.3.2015)
  3. Vođenje pripreme i provedbe investicijskih projekata za jedinice lokalne samouprave (m/ž) (Rok prijave: 31.3.2015)
  4. Savjetnik za traženje bespovratnih sredstava iz EU fondova (m/ž) (Rok prijave: 11.05.2015.)
  5. Pripravnički staž na poslovima financijske analize (m/ž) – Zagreb (Rok prijave: 02.09.2015)
  6. Pripravnički staž na poslovima prevođenja i marketinga (m/ž) – Zagreb (Rok prijave: 02.09.2015)
  7. Konzultant za financijske usluge (Rok prijave: 09.09.2015)

OTVORENE PRIJAVE:

U stalnoj smo potrazi za suradnicima na daljinu za povremeni rad na pojedinim projektima. Pročitajte više informacija o tome kakve osobe priželjkujemo u svome timu.

Pošaljite nam svoje motivacijsko pismo (1), životopis u Europass formatu (2) i eventualnu listu napisanih i/ili realiziranih projekata (3) na info@egk.hr. U predmet e-maila molimo navesti svoje ime i prezime te željeno zanimanje. Ukoliko Vas zanima prijava za više oblika suradnje, molimo, navedite to u svome uvodnom motivacijskom pismu.

 


 

Zato što znamo da je naš uspjeh potaknut izuzetnim, talentiranim ljudima.

Imate projektnu ideju, ne znate kako dalje i želite saznati može li se ona financirati iz EU fondova?
pisanje projekata projekti europske unije izrada projektne dokumentacije ulaganje u proizvodnu tehnologiju bespovratna sredstva za poduzetnike za ulaganje u opremu 2015 izrada projekta za eu fondove europski fondovi za male poduzetnike eu fondovi za male poduzetnike natječaji 2015 potpore de minimis završno izvješće obračun projekta provedba investicije javna nadmetanja za izvođače