Edukacije i treninzi

OJAČAJTE SVOJE RESURSE ZA DUGOROČNU SIGURNOST 

 


Neprofitne organizacije su oslonac društvu, koji djeluje u području koje nije ekonomski isplativo za privatno poduzetništvo, a podmiruje potrebe koje je teško efikasno podmiriti putem tržišta. Nevladine organizacije se često susreću s mnogim problemima i izazovima, a najveći od njih je prikupljanje sredstava za vođenje djelatnosti. Desetogodišnje iskustvo suradnje s neprofitnim organizacijama u Poljskoj pomoglo nam je bolje upoznati i identificirati specifičnosti i probleme s kojima se svakodnevno bore neprofitne organizacije. Mnogima smo pomogli u unapređenju i razvoju organizacija. Sada to znanje želimo podijeliti i s Vama.


PRIMJERI PODRUČJA KOJE UKLJUČUJU NAŠI TRENINZI KOMPETENCIJA: 

  • Učinkovite metode za dobivanje EU potpore neprofitnim organizacijama (između ostaloga: stjecanje EU bespovratnih sredstava, upravljanje projektima, politika jednakih mogućnosti u projektima EU)
  • Izrada poslovnih planova i studija izvedivosti za neprofitne organizacije
  • Ispravno vođenje obračuna projekata sufinanciranih iz javnih fondova
  • Osnove tržišta kapitala (spektar ulagača, investicijski rokovi, ciljevi i interesi)
  • Povećanje učinkovitosti na temelju procjene učinkovitosti postojećih oblika i mehanizama potpore neprofitnim organizacijama
  • Upravljanje financijama i budžetiranje (financijske analize, financijsko upravljanje u neprofitnoj organizaciji, obračunavanje projekata sufinanciranih iz javnih fondova)

Svaki program obuke individualno je prilagođen potrebama naših klijenata. Prije svega, upoznajemo se s Vašim potrebama i očekivanjima. Na temelju onoga što je bitno za Vaš uspjeh, stvaramo detaljno razrađen namjenski program.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, nudimo Vam praktična znanja, podržana konkretnim primjerima. Primjerice, za vrijeme treninga o stjecanju javnih sredstava i obračunu projekata nećemo Vam predstaviti samo pravila kojih se trebate pridržavati, već ćemo Vam ponuditi metode interpretacije od strane nadležnih tijela koja dodjeljuju sredstva.


ZA KOGA ORGANIZIRAMO EDUKACIJE? 

Usluga je upućena neprofitnom sektoru, nevladinim udrugama i organizacijama.

Treninzi se obično održavaju u prostorijama koje nudi klijent. Tijekom sastanka ili niza sastanaka predstavljamo Vam sve relevantne informacije vezane uz odabranu temu. Oboružavamo Vas našim znanjem kako biste bili dobro pripremljeni za upuštanje u borbu s birokracijom.

Kompleksno i dobro testirano znanje jamči samopouzdanje za kretanje kroz zamršene propise, smjernice i vodiče. Takva podloga olakšava Vam djelovanje u skladu s ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava.


 

TRENINZI PO VAŠOJ MJERI.

PRIJAVITE SE ZA SUDJELOVANJE U EDUKACIJI. 

Želite li prijaviti Vaše volontere na naš trening kompetencija? Molimo Vas ispunite sljedeći formular, ukoliko želite definirati svoj zahtjev ili uputiti pitanje putem računala. Jedan od naših trenera će Vas ubrzo kontaktirati putem e-maila ili telefona i odgovoriti na sva vaša pitanja ili izraditi za detaljan program obuke koji odgovara vašoj organizaciji. Zahvaljujemo na Vašem povjerenju! 

 

 

Imate projektnu ideju, ne znate kako dalje i želite saznati može li se ona financirati iz EU fondova?
pisanje projekata projekti europske unije izrada projektne dokumentacije ulaganje u proizvodnu tehnologiju bespovratna sredstva za poduzetnike za ulaganje u opremu 2015 izrada projekta za eu fondove europski fondovi za male poduzetnike eu fondovi za male poduzetnike natječaji 2015 potpore de minimis završno izvješće obračun projekta provedba investicije javna nadmetanja za izvođače