Proces prijave

BESPOVRATNA SREDSTVA ČEKAJU 


Usluga je posvećena poduzetnicima i menadžerima odlučnima u prijavi investicijskih i istraživačkih projekata svojih tvrtki za dobivanje bespovratnih sredstava EU.

Naši stručnjaci potvrđuju stvarnu mogućnost dobivanja potpore, bez obzira na industriju ili prirodu ulaganja.
Iskustvo stečeno u provedbi više od stotine projekata pružilo je našim stručnjacima uvid i razvilo razumijevanje za mnoge industrije, što uvelike olakšava komunikaciju prilikom investicijskog procesa.
Učinkovita priprema uspješne prijave koja uključuje sve priloge zahtijeva blisku suradnju s klijentom.
Vi ste ti koji znate što je najbolje za vas. Poznajete svoje potrebe, očekivanja, opseg i prirodu ulaganja, karakteristike vašeg sektora, vlasititi posao i slično.

Mi organiziramo to znanje kako bismo kreirali najbolju moguću prijavu, koja će biti u skladu s kriterijima natječaja i koja će dobiti pozitivnu odluku o dodjeli bespovratnih sredstava. Naši stručnjaci su garancija da će Vaša prijava biti podmirena što je prije moguće i na najlakši mogući način. Uredno izrađen tehnički i financijski raspored omogućit ce Vam učinkovitu i djelotvornu provedbu projekta.


PRIJAVNU DOKUMENTACIJU PRIPREMAMO NA TEMELJU:

  • informacija o vašim klijentima,
  • stručnosti u financijama,
  • odabranih marketinških strategija,
  • znanja o različitim tehnologijama.

Vrlo često zajedno s prijavom treba priložiti i poslovni plan ili rjeđe studiju izvedivosti. Priprema tih dokumenata je također naša odgovornost. Ako je potrebno, također nudimo procjenu utjecaja na okoliš koja služi pri prijavi za suglasnost o uvjetima provedbe projekta.
Preuzimamo odgovornost za cijeli prijavni proces od trenutka potpisivanja ugovora o suradnji. Vodimo vas kroz izradu pouzdane dokumentacije, sastavljanje obrazloženja nadležnim institucijama i pripremu isprava potrebnih za potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

 

Imate projektnu ideju, ne znate kako dalje i želite saznati može li se ona financirati iz EU fondova?
pisanje projekata projekti europske unije izrada projektne dokumentacije ulaganje u proizvodnu tehnologiju bespovratna sredstva za poduzetnike za ulaganje u opremu 2015 izrada projekta za eu fondove europski fondovi za male poduzetnike eu fondovi za male poduzetnike natječaji 2015 potpore de minimis završno izvješće obračun projekta provedba investicije javna nadmetanja za izvođače